Meer dan een museum

W.O.II Improvisatiespel

Dit hilarische spel dat heel wat weg heeft van 30-seconds/hints, gaan jullie met elkaar spelen in een echt theatertje!

Er staat telkens 1 groepje (2-4 personen) op het podium en de rest van de groep zit in het theater. Het groepje op het podium heeft 2,5 minuut de tijd om zoveel mogelijk kaartjes met daarop W.O.II-gerelateerde woorden uit te beelden, zonder daarbij iets te mogen zeggen (bijvoorbeeld ’tijgeren’, ‘wachtlopen’, ‘granaat’, ‘babyboom’). Op het podium liggen voorwerpen die je kunt gebruiken om het uit te beelden. De rest van de groep in het theater mag non-stop proberen te raden wat het is, dit spel is elke keer een hilarische chaos waarbij de tranen van het lachen over de wangen gaan!

Er wordt nog niets in rekening gebracht
Klik en ontdek alle mogelijkheden (PDF)

Inhoud activiteit

– Het W.O.II Improvisatiespel duurt 30 min. €5 p.p.
– Geschikt voor groepen van 12 tot 150 personen
– Voor iedere groepssamenstelling is dit genieten!
– Slecht ter been = genieten als toeschouwer op tribune
– Dit spel wordt door een quizmaster van ons begeleid

Reserveren vanaf 12 personen

De W.O.II Improvisatieshow is perfect te combineren met onze andere activiteiten voor een leuk en interessant dagje weg binnen jullie tijdsplanning en beschikbare budget!

Impressie

Fanatiek aan de bak en veel gelachen met Oud Hollandse spellen & het Improvisatiespel/Hints!

Wij hebben in november een familiedag gehad. Hele dag vermaakt in het museum, leeftijd 23 tot 87 jaar. Rondleiding, escaperoom, rondrit en als toetje Oudhollands spellen en hint. Super leuk om te doen, iedereen fanatiek aan de bak en veel gelachen. Een dikke aanrader.
Lees verder...
03-01-2023
Elina Valkering - Familiedag met dagprogramma - 19 personen

Iedereen deed fanatiek mee met het W.O.II Improvisatiespel!

Wij hebben een hele mooie familiedag gehad. De Experience Tour wat super mooi in elkaar is gezet en eruit ziet, het spel element in groepjes en bovenal zeer leerzaam! Het Improvisatiespel in het theater wat maakte dat iedereen fanatiek mee heeft gedaan onder goede leiding. De rondrit in de WOll truck. En daarnaast zijn we innerlijk ook goed verzorgd met de traditionele gerechten van die tijd. Ze hebben iets moois en educatiefs neergezet en de passie en enthousiasme straalt ervan af. Zeer zeker een aanrader !!!
Lees verder...
29-12-2022
Margreet Nieuweboer - Familiedag met middag- & avondprogramma - 21 personen

Hilarische avond gehad met collega’s

Hilarische avond gehad met collega’s. Blauwe hap in een oergezellige zaal, een zeer verrassende en ook leerzame dorpstour en na een lekker drankje en hapje volop lol in het improvisatietheater. Lars heeft deze avond perfect voor ons verzorgd. We hebben geweldige foto’s en filmpjes en hebben nog buikpijn van het lachen van het improvisatiespel. TOP voor elkaar!
Lees verder...
16-09-2019
Annemiek Klopper - Bedrijfsuitje Smallsteps met avondprogramma - 17 personen

Prachtige dag gehad met bedrijfsuitje van 75 personen!

Geweldige dag gehad 19 Oktober 2022, bij het Oorlogsmuseum. Samen met de collega’s Taxi West Friesland en Taxi Tromp werden we bij de bedrijven opgehaald met legertrucks en gebracht naar het Oorlogsmuseum in Medemblik. Heerlijke lunch gehad en daarna de “Experience tour” in groepen gedaan. Hier krijg je d.m.v. opdrachten een hele andere kijk op de 2e wereld oorlog, die bij vele nog niet zo bekend was. Het mooie hiervan is dat het gedaan kan worden als teambuilding en iedereen mee moet doen. Vervolgens peddelwedstrijd en het hilarische improvisatiespel gedaan. Als afsluiting nog een heerlijk 3 gangen diner waarin de “blauwe hap” vanzelf sprekend niet mocht ontbreken. Lars en het hele team van het Oorlogsmuseum, dankzij jullie enthousiasme en inzet heeft iedereen een prachtige dag gehad. een aanrader voor iedereen, ga zo door!!! Groet Rob en Toos Kaijer / Taxi Kaijer
Lees verder...
27-10-2022
Rob Kaijer - Taxibedrijf Kaijer Wervershoof - 75 personen

Aanvraagformulier: W.O.II Improvisatiespel