Meer dan een museum

Kinderfeestje

Een kinderpartijtje in Oorlogsmuseum Medemblik is leuk, leerzaam, interactief en daarmee écht onvergetelijk!

Jaarlijks mogen we vele tientallen kinderfeestjes verzorgen voor kinderen die tussen de 7 en 12 jaar oud worden. Het kan low-budget voor €13,50 per kind waarbij jullie starten met cake versieren en limo en vervolgens de Experience Tour volgens Escaperoom-concept beleven, dit programma duurt zo’n 2,5 uur. Met onze unieke activiteiten als ”bouwstenen” kun je het feestje helemaal uitbouwen naar wens en binnen budget. Kies bijvoorbeeld voor de verrassingsrondrit waarmee jullie thuis of op school opgehaald worden met de W.O.II Legertruck, speel na de Experience Tour leuk de Oer-Hollandse Spellen competitie en geniet tot slot in de laadbak van een echte legertruck van een snack en patat uit een helm!

Bekijk hiernaast het voorbeeld voor een wat uitgebreider kinderfeestje. Neem contact met ons op om een feestje naar wens samen te stellen, we denken graag met je mee!

Er wordt nog niets in rekening gebracht

Klik en ontdek alle mogelijkheden (PDF)

Voorbeeld Feestje

OPTIONEEL: Thuis / op school ophalen met legertrucks
– 14:30
Limo en cake versieren + cadeaus uitpakken
– 15:00 Experience Tour volgens Escaperoom-concept
– 17:00 Oud-Hollandse Spellen competitie
– 18:00 Achter in Legertruck Helm patat met snack
– 18:45 Einde, Optioneel terug rijden naar huis

Vanaf €25,50 per kind

Reserveren kan vanaf 4 t/m 40 kinderen

Neem contact op óf maak een afspraak om langs te komen en het programma voor jullie Kinderfeestje naar wens én binnen budget samen te stellen.

Impressie

Play Video
Play Video

Geweldig Kinderfeestje met goede verzorging voor dochter

Vrijdag feestje van onze 8 jarige dochter bij jullie. Ze vonden het geweldig. Bedankt voor de goede verzorging. Alles was top!
Lees verder...
15-10-2022
Francis Maus - Kinderfeestje voor dochter van 8 jaar - 8 personen

Super partijtje met patat in legertruck voor zoon

Wat een super partijtje heeft mijn zoon gehad (9 jaar). Alles was goed verzorgd. De opdrachten bij de escaperoom waren educatief en toch niet te moeilijk. Daarna de Oudhollandse spelletjes en als top afsluiting patat eten in de laadbak van een legervoertuig. Super behulpzaam en vriendelijke vrijwilligers die er zijn. Iedereen heeft genoten en we komen zeker nog eens terug!
Lees verder...
17-09-2022
Carry Boschma - Kinderfeestje voor zoon van 9 jaar - 9 personen

Aanvraagformulier: Kinderfeestje