Meer dan een museum

Feestarrangement

Vier in vrijheid jullie feest! Geniet met je gasten in de sfeervolle Bevrijdingszaal en beleef met elkaar de interactieve rondleiding door het museum.

De Bevrijdingszaal ademt sfeer en beleving, een unieke ruimte om jullie feest te geven. Een feest bij ons museum organiseren is op meerdere manieren waardevol:
– jullie beleven een prachtige avond met unieke sfeer
– jullie gasten ontdekken het museum en komen terug
– met de inkomsten steunen jullie de maatschappelijke doelen van het museum, zoals het ontvangen van jaarlijks zo’n 200 schoolklassen!

De Bevrijdingszaal is voorzien van allerlei faciliteiten, zoals comfortabele verwarming en koeling via onze lucht-lucht warmtepompinstallatie, geluidsinstallatie, catering én een enthousiast Museumteam! De Bevrijdingszaal kunnen we een knusse invulling geven voor groepen van 30 t/m 150 personen en naar jullie wens is er ruimte voor een gezellig bandje, zanger of dj. De gasten zijn altijd enorm enthousiast en verwonderd over de rondleiding die we tijdens het feest geven in het museum.

Er wordt nog niets in rekening gebracht

Klik en ontdek alle mogelijkheden (PDF)

Voorbeeld Feest

– 20:00 Inloop met optioneel een feestelijk taartje
– 20:00 Incl. drankjes (fris/sap/(tap)bier/wijn)
– 20:00 De hele avond basis/uitgebreide borrelhapjes
– 20:30 Rondleiding in ‘Weg naar Vrijheid’
– 20:45 Rondleiding in het jaren ’40 dorpje
– 21:00 Op de avond 3x rondje warme bittergarnituur
– 23:30 Optioneel Helmen met patat op tafels
– 24:00
Einde van dit feest (voorbeeld) van 4 uur

50 personen =
€39,5 per persoon

80 personen =
€36 per persoon

Reserveren kan vanaf 20 t/m 150 personen

Neem contact op óf maak een afspraak om langs te komen en de planning en wensen voor jullie feest te bespreken, we denken graag met jullie mee.

Impressie

Play Video
Play Video

Wij en al onze vrienden en familie hebben een leuk avondfeest beleeft!

Wij hebben gisteravond een feestje gevierd met 30 mensen die ons lief zijn. Dit omdat wij allebei de leeftijd hebben bereikt van 75 jaar. Het was in 1 woord geweldig! De locatie erg sfeervol , de 3 mensen die ons voorzagen van drankje en hapje waren geweldig , de hele avond verliep soepel en gezellig. Onze dank hiervoor. Wij en al onze vrienden en familie vonden het super.
Lees verder...
14-01-2023
Jan & Jannie - Avondfeest voor hun 75e verjaardagen - 30 personen

De zaal was heel sfeervol aangekleed, het was een uiterst geslaagd feest!

Op 9 juli 2022 hebben wij ons 40 jarig huwelijk in het Oorlogsmuseum gevierd. De zaal was heel sfeervol aangekleed, de semi-zelfbediening is een prima oplossing en de rondleiding tijdens de middag was een hoogtepunt voor de gasten. Voor ons een uiterst geslaagd feest. Een mooie locatie met veel mogelijkheden om de gasten te vermaken. Met dank aan Lars & Janita en alle vrijwilligers! Peter & Ida
Lees verder...
29-12-2022
Peter & Ida - Feestarrangement voor 40 jarig huwelijk - 51 personen

Tijdens 75e verjaardagsfeest peddelen of hun leven er vanaf hing!

Om mijn 75e verjaardag te vieren had ik met een groep van ongeveer 25 mensen het museum als feestlokatie besproken. Onderdeel van het afwisselende en boeiende geheel was het varen in kleine houten landingsboten, die ooit ook gebruikt werden om drijvende bruggen te ondersteunen. Lars heeft veel boten liggen en we hadden er een stuk of vijf in gebruik. De bedoeling was om naar een brug te varen en weer terug. Hier werd een wedstrijd van gemaakt. Niet iedereen kon er meer aan mee doen, maar toch waren zowel opa’s en oma’s van tegen de tachtig als kleinkinderen aan het peddelen of hun leven er van af hing. Iedereen had de grootste lol en we kregen er diverse enthousiaste commentaren over naderhand. De dag werd afgesloten met een nasimaaltijd, “de Blauwe Hap”, die voor de enkele vegetariërs onder ons werd aangepast.
Lees verder...
29-12-2022
Rik de Vries - Verjaardagsarrangement 75 jaar - 25 personen

Mijn eerste bezoek beviel zo goed, dat ik er een halfjaar later mijn verjaardag heb gevierd!

Voor het jaarlijks uitje van mijn leesclub kwamen we bij het Oorlogsmuseum Medemblik uit. De info op de site zag er aantrekkelijk uit, vandaar. Maar wat we die dag zagen, hoorden, beleefden hadden we niet kunnen bedenken. De tour met opdrachten door het dorp, de aankleding, de zichtbare professionaliteit waarbij alles neergezet is, de mensen die er werken. Fantastisch! Met mijn leesclub deden we ook de workshop glas graveren. Echt superleuk en gezellig. De theeglazen gebruiken we nog dagelijks. Mijn enthousiasme was zo groot dat ik een halfjaar later mijn verjaardag met het gezin in het Oorlogsmuseum heb gevierd. Weer met een goed verzorgde lunch. Nu geen glas graveren, maar wel de Experience Tour met soldaat Jimmy. Mijn gezin nam mijn enthousiasme voor het museum snel over. Superleuke dag weer. Gelukkig, want dat vind ik echt: het Oorlogsmuseum in Medemblik moet je zien en ondergaan. Doen!
Lees verder...
28-12-2022
Ina Hollander - 2x met een groep het museum bezocht

Geslaagd avondfeest voor ons 12,5 jarig huwelijk

Wij hebben ons 12,5 jarig huwelijk daar gevierd samen met vrienden en familie. Wat een super locatie heel sfeervol en gezellig. En de verzorging van hapjes en drankjes waren top!
Lees verder...
23-04-2022
Marjolein Kaarsemaker - 12,5 jarig huwelijksfeest - 70 personen

Supergezellig Feestarrangement gehad met goede verzorging!

Enige tijd terug een verjaardag gevierd. Ondanks meerdere arrangementen/groepen in het museum die dag hebben we het supergezellig gehad mede door het enthousiasme en goede verzorging van het team. Interessante rondleiding gehad die voor sommigen naar meer smaakte om later nog eens terug te komen. Afgesloten met een lekkere broodmaaltijd. Dus, is het druk of rustig? Ga die ervaring aan. En kijk ook eens naar de andere mogelijkheden die het museum te bieden heeft.
Lees verder...
27-12-2022
Tilly Allart - 65e verjaardag met familie overdag - 21 personen

Al mijn gasten vonden de feestlocatie super, ook de verzorging!

Dit was mijn pensioenfeest en verjaardag. Heel erg naar mijn zin gehad en super verzorgd! Al mijn gasten vonden het ook super, Bedankt! Groetjes Lody & Iet Snip
Lees verder...
13-06-2021
Lody en Iet Snip - Feestarrangement voor pensionering en verjaardag - 19 personen

Leuk Avondfeest gehad in het Oorlogsmuseum

Heel leuk feestje gehad in het oorlogsmuseum. De kleine rondleiding was erg leuk. Gasten willen graag terug komen voor een grote rondleiding. Erg gastvrij!
Lees verder...
06-12-2022
Rob van Geffen 60e verjaardag + 25e verjaardag dochter - 80 personen

Aanvraagformulier: Feestarrangement