Meer dan een museum

Bedrijfsuitje

Jaarlijks mogen we voor ruim 100 bedrijven een afdelingsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje verzorgen.

Uit ervaring weten we dat onze activiteiten écht in de smaak vallen bij iedere groepssamenstelling. Het Museumteam staat voor goede begeleiding, smakelijk eten en persoonlijke bediening. Je kunt bij ons je arrangement met bouwstenen helemaal naar wens samenstellen, zodat het past binnen jullie gewenste tijdsplanning én beschikbare budget. Kijk rustig even naar het voorbeeld van een bedrijfsuitje om te zien wat een paar van de vele mogelijkheden zijn.

De opbrengst komt geheel ten goede aan het museum en het vervullen van haar maatschappelijke doelen, zoals het ontvangen van zo’n 200 schoolklassen per jaar.

Er wordt nog niets in rekening gebracht

Klik en ontdek alle mogelijkheden (PDF)

Voorbeeld Uitje

– 13:00 Ontvangst met koffie/thee & Oorlogstaart
– 13:30 Peddelwedstrijd in W.O.II Stormboten
– 14:00 Rondrit in Legertrucks incl. monumentverhaal
– 14:30 Mooi aanzitten met drankjes & hapjes
– 15:00 Experience Tour volgens Escaperoom-concept
– 17:00 Oud-Hollandse spellen + drankjes & hapjes
– 18:00 Kijken bij Live-Cooking van 3-gangen buffet
– 18:30 Lekker genieten van 1, 2 of 3-gangen buffet
– 20:00 Einde, borrelen óf W.O.II Improvisatieshow

Vanaf €59,50 per persoon

Reserveren kan vanaf 6 t/m 150 personen

Neem contact op óf kom langs om een arrangement naar jullie wens én binnen budget samen te stellen.

Impressie

Play Video
Play Video

‘Met elkaar en voor elkaar’, de teambuilding was een groot succes!

De Teambuilding was een groot succes, in deze zetting was het echt teambuildingactiviteit “Met elkaar en voor elkaar.” . Na afloop in het oorlogsmuseum was er de blauwe hap. Het smaakte voortreffelijk. Het enthousiasme van de leiding tijdens de rondleiding maakte de superdag compleet.
Lees verder...
28-12-2022
Henk Vlaming - Bedrijfsuitje Vlaming Groep BV - 48 personen

Fijne zaal gehuurd voor Afscheidsfeest met 260 personen

Wij hebben in de ontvangstruimte van het museum een groot afscheidsfeest gevierd met de hele Maria-Bernadetteschool. Het was goed voor elkaar, communicatie verliep prettig en duidelijk en ze waren erg flexibel. Naast een heel mooi museum dus ook voor zakelijke evenementen echt een hele fijne plek.
Lees verder...
22-12-2022
Annemarie Kool - Bedrijfsuitje Maria-Bernadetteschool Medemblik - 260 personen

Hilarische avond gehad met collega’s

Hilarische avond gehad met collega’s. Blauwe hap in een oergezellige zaal, een zeer verrassende en ook leerzame dorpstour en na een lekker drankje en hapje volop lol in het improvisatietheater. Lars heeft deze avond perfect voor ons verzorgd. We hebben geweldige foto’s en filmpjes en hebben nog buikpijn van het lachen van het improvisatiespel. TOP voor elkaar!
Lees verder...
16-09-2019
Annemiek Klopper - Bedrijfsuitje Smallsteps met avondprogramma - 17 personen

Absolute aanrader voor een dagje uit of personeelsfeest!

Geweldige dag gehad tijdens ons personeelsuitje ! Zowel de chauffeurs van de legertrucks als de medewerkers bij het museum. Iedereen was super enthousiast en de sfeer was top. Weersberichten waren niet zo goed, maar er werd volop meegedacht en geïmproviseerd. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden. Absoluut een aanrader voor een dagje uit of personeelsfeest!
Lees verder...
30-09-2022
Kim Tijm - Bedrijfsuitje Kwekerij Bakker uit Heerhugowaard - 20 personen

Groep collega’s geniet van verrassende Experience Tour

We hebben een experience escaperoom gedaan met een groep collega’s bij het Oorlogsmuseum. Wat een verrassing. Deze mensen werken vanuit liefde en passie en doen er alles voor om een perfecte beleving te creëren en een duidelijke boodschap mee te geven. Voor kinderen en volwassenen. We hebben genoten!
Lees verder...
02-12-2022
Annette Wammes - Gemeente Medemblik afdeling Communicatie - 8 personen

Prachtige dag gehad met bedrijfsuitje van 75 personen!

Geweldige dag gehad 19 Oktober 2022, bij het Oorlogsmuseum. Samen met de collega’s Taxi West Friesland en Taxi Tromp werden we bij de bedrijven opgehaald met legertrucks en gebracht naar het Oorlogsmuseum in Medemblik. Heerlijke lunch gehad en daarna de “Experience tour” in groepen gedaan. Hier krijg je d.m.v. opdrachten een hele andere kijk op de 2e wereld oorlog, die bij vele nog niet zo bekend was. Het mooie hiervan is dat het gedaan kan worden als teambuilding en iedereen mee moet doen. Vervolgens peddelwedstrijd en het hilarische improvisatiespel gedaan. Als afsluiting nog een heerlijk 3 gangen diner waarin de “blauwe hap” vanzelf sprekend niet mocht ontbreken. Lars en het hele team van het Oorlogsmuseum, dankzij jullie enthousiasme en inzet heeft iedereen een prachtige dag gehad. een aanrader voor iedereen, ga zo door!!! Groet Rob en Toos Kaijer / Taxi Kaijer
Lees verder...
27-10-2022
Rob Kaijer - Taxibedrijf Kaijer Wervershoof - 75 personen

Fantastisch teamuitje gehad, geschikt voor iedereen!

Wij hebben met ons team een fantastisch uitje gehad bij het Oorlogsmuseum in Medemblik. Het was misschien een beetje gewaagd omdat gezien de situatie in Oekraïne er mogelijk wat collega’s moeite zouden hebben met dit uitje. Echter ook de met alle respect collega’s die vroeger mee zouden lopen met de pacifistengroep het “gebroken geweertje” in hun tuinbroek hebben genoten van dit uitje. Met name de experience toer in combinatie met de verhalen en opdrachten is door iedereen heel positief ervaren. Kortom een aanrader voor een actief, educatief, afwisselend uitje. Ook voor mensen die niets of weinig met oorlog of defensie hebben. Ook de horeca in de stijl van toen is leuk opgezet.
Lees verder...
20-11-2022
Frank Sentener - Gemeente Hoorn afdeling Onderwijs & Leasure - 15 personen

Teamuitje in het museum een geweldige ervaring!

Hadden een teamuitje en mochten in groepjes de experience tour doen. Wauw wat gaaf, leuke opdrachten en gelijk erg leerzaam. Daarna héérlijk gegeten wat klaar gemaakt werd door enthousiaste koks in een legerkeuken. Een échte aanrader. Dank jullie wel voor deze geweldige ervaring!
Lees verder...
19-12-2022
Anouschka Timm - Bedrijfsuitje Vrijwilligerspunt West-Friesland uit Hoorn - 39 personen

Personeelsuitje met als verrassing ophalen met Legertrucks!

Wij hebben hier ons personeelsuitje gehad. De dag begon met het ophalen bij het bedrijf met een legertruck. Daarna hebben we de Experience Tour gedaan, wat leerzaam en heel goed in elkaar zat. Terug in de Belevingszaal stonden de borrelhapjes klaar en kon je de borrel halen bij de bar. Na de borrel een wedstrijd roeien in een oorlogsboot, veel hilariteit. Ook nog een rondleiding in het Almerdorp. Met als afsluiting de Blauwe Hap. Rond acht uur werden we weer keurig met de legertruck thuis gebracht. Iedereen heeft genoten, gelachen en veel geleerd. Ontzettend bedankt voor de goede verzorging, alles was tip top voor elkaar. Namens Team Agricentrum van der Kroon
Lees verder...
10-10-2022
Coen van der Kroon - Bedrijfsuitje Agricentrum van der Kroon - 17 personen

Aanvraagformulier: Bedrijfsuitje