Meer dan een museum

Groepsbezoek

Met de buren, vrienden, netwerkclub, vrijgezellen, vrijwilligers, kerk, vereniging, comité, studiegenoten:
Kortom, met een groep het museum bezoeken? Dat kan!

Ook groepen die ons museum willen bezoeken, kunnen naar eigen wens een programma samenstellen. Van alleen koffie/thee met Oorlogstaart bij ontvangst en een rondleiding door het museum, tot een compleet dagvullend programma met meerdere unieke activiteiten inclusief lunch en 3-gangen buffet. Het is zelfs mogelijk om als verrassing met de W.O.II Legertrucks op een verzamellocatie opgehaald te worden, waarbij het organiserend comité alleen bij de uitnodiging vermeldt: ‘Neem je zwembroek en handdoek mee’. Bekijk hiernaast het voorbeeld van een groepsbezoek met alleen ontvangst en rondleiding door het museum.

Er wordt nog niets in rekening gebracht

Klik en ontdek alle mogelijkheden (PDF)

Voorbeeld Bezoek

– 15:00 Ontvangst met koffie/thee & Oorlogstaart
– 15:30 Rondleiding in het jaren ’40 dorpje
– 16:00 Rondleiding in ‘Weg naar Vrijheid’
– 16:30 Einde, borrel of zelf nog vrij rondkijken

Vanaf €17,00 per persoon

Reserveren kan vanaf 8 t/m 150 personen

Neem contact op óf kom langs om het programma voor jullie groepsbezoek naar wens én binnen budget samen te stellen.

Impressie

Play Video
Play Video

Rezlin en haar collega's hielpen ons goed zodat iedereen met een mooi werkstuk naar huis ging!

Wij Agrarische Vrouwen Wieringen/Wieringermeer hebben bij jullie een workshop houtbranden en glas graveren gedaan. We werden heel hartelijk ontvangen met koffie/thee en heerlijke cakejes en chocolaatjes. Na enige uitleg mochten we eerst oefen voor we voor het echte werk gingen. Iedereen was erg enthousiast en tijdens ons werk kregen we weer wat te drinken met wat lekkers. Rèzlin en haar mede collega’s hielpen ons goed, zodat iedereen met een mooi werkstuk naar huis ging. En de locatie was natuurlijk ook fantastisch. Dank jullie wel en veel succes met het voortzetten van jullie dankbare werk.
Lees verder...
21-1-2023
Mary Bos - Agrarische Vrouwen Wieringermeer - 20 personen

De Monumententour over de lokale geschiedenis was erg interessant!

Met ooms en neven dag de monumententour gedaan wat erg interessant was. Stukje geschiedenis in en door West Friesland!
Lees verder...
29-12-2022
Joris Lakenman - Ooms en Nevendag met leuk programma - 11 personen

Mijn eerste bezoek beviel zo goed, dat ik er een halfjaar later mijn verjaardag heb gevierd!

Voor het jaarlijks uitje van mijn leesclub kwamen we bij het Oorlogsmuseum Medemblik uit. De info op de site zag er aantrekkelijk uit, vandaar. Maar wat we die dag zagen, hoorden, beleefden hadden we niet kunnen bedenken. De tour met opdrachten door het dorp, de aankleding, de zichtbare professionaliteit waarbij alles neergezet is, de mensen die er werken. Fantastisch! Met mijn leesclub deden we ook de workshop glas graveren. Echt superleuk en gezellig. De theeglazen gebruiken we nog dagelijks. Mijn enthousiasme was zo groot dat ik een halfjaar later mijn verjaardag met het gezin in het Oorlogsmuseum heb gevierd. Weer met een goed verzorgde lunch. Nu geen glas graveren, maar wel de Experience Tour met soldaat Jimmy. Mijn gezin nam mijn enthousiasme voor het museum snel over. Superleuke dag weer. Gelukkig, want dat vind ik echt: het Oorlogsmuseum in Medemblik moet je zien en ondergaan. Doen!
Lees verder...
28-12-2022
Ina Hollander - 2x met een groep het museum bezocht

Voortreffelijke High Tea, ook voor Vegetariërs!

Wat een mega-ervaring! Het ontvangst was hartelijk, de tour leerzaam, verrassend en spannend. Daarna een gezellige High Tea. Helemaal in stijl, met een modern tintje. Heel veel keuze uit de verschillende theesmaken en de hapjes waren voortreffelijk én werden aangevuld. Ook voldoende keus voor de vegetariërs onder ons.
Lees verder...
17-04-2022
Ageeth Nolet - Groepsuitje met meerdere activiteiten - 8 personen

Genoten van Babyshower in museum met High Tea!

Wij waren in het museum voor een baby shower en hebben toen een high tea gedaan. Ze hebben verschillende soorten orginele theetjes. Ook de hapjes waren afwisselend en echt lekker. Zeker waard voor je geld en daarnaast ook op een mooie en bijzondere locatie. Het was gezellig en we hebben samen genoten.
Lees verder...
02-07-2022
Astrid op den Kelder - Vriendinnen en zussen genieten van High Tea - 9 personen

High Tea was super voor elkaar!

Wij deden de escaperoom dorp met high tea met 4 meiden en hebben er veel van geleerd en het was ontzettend leuk om te doen. De high tea erna was super voor elkaar, als er iets op was werd dit netjes aangevuld. Echt een aanrader, bedankt voor de goede zorgen en ga zo door! José, Gerda, Amber en Anita
Lees verder...
27-12-2022
José Koorn - Meidengroepje bezoekt het museum met High Tea - 4 personen

De Monumententour is informatief en origineel, de moeite waard!

Vriendenuitje georganiseerd met daarin ook de Monumententour. Met de rondrit in een GMC legertruck werden we rondgereden door de omgeving van Medemblik. Bij diverse monumenten werd gestopt en het verhaal verteld bij Oorlogsmonumenten. Informatief en origineel, echt de moeite waard!
Lees verder...
27-12-2022
Edwin Gerrits - Vriendengroep met middagprogramma - 14 personen
- Edwin Gerrits, Vriendengroep met middagprogramma - 14 personen

Genoten van Heerlijke High Tea!

Super geslaagde middag gehad hier. Eerst een rondje met de legertruck door Medemblik en hierna aan de heerlijke high tea, in de dorpse sferen van tijdens de oorlog. Erg mooi ingericht ook en er is duidelijk veel tijd en aandacht aan het inrichten besteed! Hierna nog de experience weg naar vrijheid gedaan met vele leuke en educatieve puzzel spellen in een escape room vorm. Echt een aanrader voor jong en oud!
Lees verder...
25-11-2022
Bridget Kiburg - Vriendinnengroepje opgehaald met legertruck - 6 personen

Fantastisch museum met onze groep bezocht!

Gisteren met groep van elf man het museum bezocht. Wat een fantastisch museum zeg. Super interessante verhalen, waardevolle attributen en voertuigen uit de oorlog. Veel goede info over de oorlogstijd te lezen. Dit museum moet je echt gaan bezoeken, voor je het weet waan je jezelf in die oorlogstijd, heel knap gedaan. Drink en eetgelegenheid top!!! Gewoon doen dus!
Lees verder...
28-08-2022
Jos Breg - Met de vriendengroep het museum bezocht - 11 personen

Boeiende rondleiding gehad met de groep

Ontzettend leuke dag gehad hier. Heel informatief maar ook voor kinderen erg leuk en makkelijke te behappen door een geweldig in elkaar gezette escaperoom. Daarnaast ook de rondleiding gehad die heel boeiend werd verteld en met veel kennis werd verteld. Wij komen zeker nog een keer terug.
Lees verder...
15-08-2022
Isabella Backer - Met een groep het museum bezocht

Aanvraagformulier: Groepsbezoek