Meer dan een museum

Jaren ’40 High Tea

Heb je iets te vieren of wil je gewoon even lekker bijkletsen met vriendinnen of familie? Beleef de High-tea in jaren ’40 stijl!

Iedereen die de jaren ’40 High-Tea al bij ons gedaan heeft, is er enthousiast over. De antieke theekopjes, de vrolijke jaren ’40 muziek, de historische aankleding van het museum, je gaat echt even terug in de tijd! We hebben de heerlijkste theekruiden uitgekozen die je kunt proeven en geniet van diverse zoete en hartige lekkernijen. Tip: Combineer jullie High-tea met een bezoek aan het museum of onze andere groepsactiviteiten!

Er wordt nog niets in rekening gebracht
Klik en ontdek alle mogelijkheden (PDF)

Inhoud activiteit

De jaren ’40 High-Tea duurt ongeveer 1,5 – 2 uur- Keuze uit diverse smaakvolle theekruiden
 3 rondes met lekkernijen
   – Ronde 1: soepje of smoothie
   – Ronde 2: Etagere met hartige lekkernijen
   – Ronde 3: Etagere met zoete lekkernijen
Prijs per persoon: €22,50

Reserveren kan vanaf 4 personen

De High-Tea is goed te combineren met onze andere activiteiten voor een leuk en interessant teamuitje binnen jullie tijdsplanning en beschikbare budget!

Impressie

Play Video
Play Video

Voortreffelijke High Tea, ook voor Vegetariërs!

Wat een mega-ervaring! Het ontvangst was hartelijk, de tour leerzaam, verrassend en spannend. Daarna een gezellige High Tea. Helemaal in stijl, met een modern tintje. Heel veel keuze uit de verschillende theesmaken en de hapjes waren voortreffelijk én werden aangevuld. Ook voldoende keus voor de vegetariërs onder ons.
Lees verder...
17-04-2022
Ageeth Nolet - Groepsuitje met meerdere activiteiten - 8 personen

Genoten van Babyshower in museum met High Tea!

Wij waren in het museum voor een baby shower en hebben toen een high tea gedaan. Ze hebben verschillende soorten orginele theetjes. Ook de hapjes waren afwisselend en echt lekker. Zeker waard voor je geld en daarnaast ook op een mooie en bijzondere locatie. Het was gezellig en we hebben samen genoten.
Lees verder...
02-07-2022
Astrid op den Kelder - Vriendinnen en zussen genieten van High Tea - 9 personen

High Tea was super voor elkaar!

Wij deden de escaperoom dorp met high tea met 4 meiden en hebben er veel van geleerd en het was ontzettend leuk om te doen. De high tea erna was super voor elkaar, als er iets op was werd dit netjes aangevuld. Echt een aanrader, bedankt voor de goede zorgen en ga zo door! José, Gerda, Amber en Anita
Lees verder...
27-12-2022
José Koorn - Meidengroepje bezoekt het museum met High Tea - 4 personen

Genoten van Heerlijke High Tea!

Super geslaagde middag gehad hier. Eerst een rondje met de legertruck door Medemblik en hierna aan de heerlijke high tea, in de dorpse sferen van tijdens de oorlog. Erg mooi ingericht ook en er is duidelijk veel tijd en aandacht aan het inrichten besteed! Hierna nog de experience weg naar vrijheid gedaan met vele leuke en educatieve puzzel spellen in een escape room vorm. Echt een aanrader voor jong en oud!
Lees verder...
25-11-2022
Bridget Kiburg - Vriendinnengroepje opgehaald met legertruck - 6 personen

Aanvraagformulier: Jaren ’40 High Tea