Meer dan een museum

Filmhuis Medemblik

Beste filmhuisliefhebbers,

Jammer genoeg moeten we mededelen dat we per heden zijn gestopt met het filmhuis. Helaas is er te weinig animo voor het filmhuis, waardoor het financieel niet haalbaar is om het draaiende te houden. Mogelijk zullen we af en toe nog een klassieker vertonen via het Oorlogsmuseum Medemblik, maar dit zal dan via de agenda van het museum verlopen.

We willen graag alle vrijwilligers bedanken die hebben geholpen met het opzetten en draaien van het filmhuis. Ook dank aan iedereen die het filmhuis ooit heeft bezocht. We hopen jullie allemaal nog eens te verwelkomen in het museum.

Met vriendelijke groet,
Team Filmhuis Medemblik

No data was found

Impressie

Leuke avond gehad in Filmhuis Medemblik met Oorlogsfilm The Dirty Dozen

Hallo, wij hebben een leuke avond gehad bij het filmhuis! The dirty dozen is echt een klasieker met telly sevallas en charles bronson die ook in once upon a time in the west speelt. Vooraf mooie uitleg gehad over het museum in het restaurant met een lekker bakkie koffie erbij!
Lees verder...
29-12-2022
Zeger Wijdenes - Bezoeker van het Filmhuis

Filmhuis Medemblik in het Oorlogsmuseum is een echte aanrader!

Een gezellige en gemoedelijke sfeer in het oorlogsmuseum. Voor de film Midway hebben wij een heerlijke blauwhap gegeten en wat gedronken. Daarna de film was een indrukwekkende film. De zaal is knus de stoelen wat hard maar gelukkig kun je genoeg kussens nemen om op te zitten. Het is echt een aanrader om een avondje filmhuis Medemblik te bezoeken.
Lees verder...
29-12-2022
Margret van Dijk - Bezoeker van het Filmhuis

Mooie avond gehad met de Oorlogsfilm Midway in Filmhuis Medemblik

Met vrienden de film ” Midway” gezien in het filmhuis Medemblik verbonden aan het oorlogsmuseum. We hebben genoten ook van de bioscoop ingericht als in de 40er jaren. Voorafgaand aan de film heerlijk gegeten van de ‘blauwe hap” in het oorlogsmuseum. Mooie avond in een unieke omgeving en in een gemoedelijke sfeer met vriendelijke mensen.
Lees verder...
29-12-2022
Pierre van der Thiel - Bezoeker van het Filmhuis