Meer dan een museum

Teambuilding

Dichter bij de kern van ‘Teambuilden’ ga je niet komen. Met deze Teambuilding gaan jullie als team letterlijk iets unieks bouwen!

De Duitsers bliezen vaak de bruggen op voordat ze zich terugtrokken, zodat de opmars van de Geallieerden om ons te bevrijden, vertraagd werd. Om toch naar de overkant van kanalen en rivieren te komen, maakten de Amerikanen bruggen en rafts van boten en rijplaten. Jullie gaan als eenheid een echte W.O.II Raft maken, waar een originele W.O.II Legertruck op komt te staan! Vervolgens gaan jullie met de raft varen. Iedereen krijgt vooraf hetzelfde uniform aan. Na ontvangst op de Teambuildinglocatie met koffie en appelgebak, worden jullie opgedeeld in teams en krijgen jullie een enthousiaste coach toegewezen. De coach geeft kleine aanwijzingen en ziet toe op de veiligheid, verder laten de coaches deze teambuilding echt aan jullie over!

Nadat alles weer is opgebroken, rijden we in colonne naar het Oorlogsmuseum om lekker met een drankje aan te zitten! Ondertussen kun je een kijkje nemen en uitleg krijgen bij het ‘Live-Cooking’ op W.O.II Veldkeukens waar jullie 1, 2 of 3-gangen buffet wordt bereid.

Dit is echt een onvergetelijke Teambuilding die jullie altijd zal bijblijven!

Er wordt nog niets in rekening gebracht

Klik en ontdek alle mogelijkheden (PDF)

Concept Planning

OPTIONEEL: Ophalen met legertrucks bij jullie bedrijf
– 12:30
Omkleden in legeroveralls + maken teamfoto
– 13:00 In Legertrucks naar Teambuildinglocatie
– 13:20 Koffie & Appelgebak, instructie, teams maken
– 14:00 Teambuilding W.O.II Raft bouwen
15:30 Varen met Raft en op water drankjes + hapjes
16:15 Afbreken Raft, ieder team doet andere taken
18:00 Terug in museum, drankje, kijken bij koken
– 18:30 Geheel verzorgd 1, 2 of 3-gangen buffet
– 20:00 Einde, of nog gezellig naborrelen
OPTIONEEL: Aan het eind van de avond weer terugrijden

30 personen = €120 per persoon
54 personen = €105 per persoon

Reserveren kan vanaf 15 t/m 150 personen

Neem contact op óf maak een afspraak om langs te komen en het programma voor jullie Unieke Teambuilding naar wens én binnen budget samen te stellen.

De opbrengst komt geheel ten goede aan het museum en het vervullen van haar maatschappelijke doelen, zoals het ontvangen van zo’n 200 schoolklassen per jaar.

Impressie

Play Video
Play Video

‘Met elkaar en voor elkaar’, de teambuilding was een groot succes!

De Teambuilding was een groot succes, in deze zetting was het echt teambuildingactiviteit “Met elkaar en voor elkaar.” . Na afloop in het oorlogsmuseum was er de blauwe hap. Het smaakte voortreffelijk. Het enthousiasme van de leiding tijdens de rondleiding maakte de superdag compleet.
Lees verder...
28-12-2022
Henk Vlaming - Bedrijfsuitje Vlaming Groep BV - 48 personen

Aanvraagformulier: Teambuilding