Meer dan een museum

Rondrit legertrucks

De rondrit in echte Tweede Wereldoorlog Legertrucks is een geweldige beleving die jullie nooit meer vergeten!

Tijdens de rondrit worden jullie gedurende een half uur door het landschap en over de leuke dorpsweggetjes van Medemblik en omgeving rondgereden. We stoppen ook bij het allereerste Tweede Wereldoorlog Monument van Nederland, deze staat in Medemblik. We vertellen in 4-5 minuutjes het verhaal achter dit monument en rijden dan weer terug naar het museum. Je kunt ook als verrassing met de Legertrucks op locatie worden opgehaald met bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of familiedag!

Er wordt nog niets in rekening gebracht
Klik en ontdek alle mogelijkheden (PDF)

Inhoud activiteit

– Rondrit 30min incl. verhaal bij monument €5 p.p.
– Er kunnen 15 personen in per Legertruck
– We hebben 15 W.O.II Legertrucks in het museum
– Ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel
– Alle weertypes zijn prima, je blijft droog en warm

Reserveren kan vanaf 1 persoon

De rondrit is te combineren met onze andere activiteiten voor een leuk en interessant groepsuitje binnen jullie tijdsplanning en beschikbare budget!

Impressie

Play Video
Play Video

Een onvergetelijke dag waarbij je lekker bezig bent!

Vorige week vierden wij de 70e verjaardag van mijn vrouw El. We hadden ruime tijd vooraf besproken wat er mogelijk was en hoe we de dag zouden invullen. Uiteindelijk werd het een perfecte dag. Het was een interessant, leerzaam en ongedwongen programma. Tussendoor een hapje en een drankje. Alles dik in orde. Na een mooie rit met de legertrucks, zijn we onder het genot van een borrel lekker bezig geweest met de Oud Hollandse spelletjes en tot slot lekker genoten van het aangeklede ‘blauwe hap’ buffet. Dat was de afsluiting van een geslaagde dag. Zéker een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft maar niet alleen op een stoel wil blijven zitten. Lars, Heidi en het héle team… Hartelijk dank voor de onvergetelijke dag.
Lees verder...
28-01-2023
Jan & El - 70e verjaardagsfeest - 25 personen

Omring locatie Lindendael heeft een topuitje gehad!

In november 2022 hebben we met de bewoners van Omringlocatie Lindendael een topuitje gehad in het oorlogsmuseum! Met veel bevlogenheid werden de verhalen verteld, de lunch was goed verzorgd en tot slot werden we met zijn alle met de truck weer terug gebracht naar Hoorn! Schitterend vonden de mensen het allemaal! Nog bedankt mannen het was top!! Groetjes Mirjam Rupert en de bewoners van Lindendael.
Lees verder...
26-01-2023
Mirjam Rupert - Seniorengroepsuitje met ochtend/middagprogramma - 15 personen

Met de Monumententour hoor je indrukwekkende verhalen uit je eigen omgeving

Ter ere van ons 50-jarig huwelijk hebben we met onze kinderen en kleinkinderen de monumententour gedaan. We zijn gestart met een korte rondleiding door het museum. Na een kop koffie en een heerlijk stuk appelgebak stapten we in een echte legertruck, die ons langs verschillende oorlogsmonumenten in de omgeving van Medemblik reed. Nu komen we zelf uit deze omgeving, maar van veel monumenten wisten we het bestaan niet af. Indrukwekkend om te horen wat er zich in Wereldoorlog II heeft afgespeeld. Mooi om te zien en te horen hoe enthousiast de vrijwilligers van het museum zijn. Zij weten erg veel van de geschiedenis af en kunnen daarover boeiend vertellen. We hebben allemaal, van jong tot oud, genoten van dit bijzondere uitje.
Lees verder...
5-1-2023
Echtpaar Kloosterman - 50-jarig huwelijksfeestje - 9 personen

Afsluiting van gezinsbezoek met rondrit in echte Jeep!

Met onze 14 jarige neef een geweldige ‘escape’ speurtocht gedaan. Zit ontzettend goed in elkaar, met verrassende schuilplekken. Belangrijk om de gebeurtenissen uit de WO II ook levend te houden. De Jeep tour was een leuke afsluitingen. Dat er nog veel scholen met hun leerlingen langs mogen komen!
Lees verder...
23-02-2020
Corine Koning - Met het gezin het museum bezocht

Rondrit naar wens met Originele W.O.II Willys Jeep

Bijzonder geslaagde middag gehad met bezoek aan het museum. Afsluitend een verrassingsrit voor een dierbare in een originele Willy’s Jeep uit WOII langs een aantal gedenkplekken in de omgeving. Grote dank aan de sympathieke, betrokken medewerkers en uiteraard chauffeur (topgozer!) die dit mogelijk hebben gemaakt. Een prachtige herinnering!
Lees verder...
29-10-2022
Hans van Dort - Verjaardagscadeau voor vader van 85 jaar

Leuk actief programma met activiteiten zoals de Peddelwedstrijd

Overdonderd door dit museum dat met zoveel passie en liefde tot stand is gebracht door vrijwilligers. Alles klopt hier! Het programma is educatief en actief met de peddelwedstrijd, rondrit in legertrucks en met de Experience Escaperoom. Tot slot lekker eten met elkaar. Erg leuk om te doen met collega’s, vrienden, familie. Niets verveelt en niets duurt te lang ook niet voor kinderen.
Lees verder...
28-02-2022
Germaine Hoogeveen - Familiedag met middagprogramma - 21 personen

Prachtige familiedag gehad!

Prachtige familiedag gehad , superleuk !!! Escape room, rondrit legertruck , oudhollandse spelletjes en heerlijk gegeten , echt een aanrader , zulke leuke vrijwilligers, echt top !!
Lees verder...
12-10-2022
Karin Wagemaker - Familiedag met middag- & avondprogramma - 8 personen

Absolute aanrader voor een dagje uit of personeelsfeest!

Geweldige dag gehad tijdens ons personeelsuitje ! Zowel de chauffeurs van de legertrucks als de medewerkers bij het museum. Iedereen was super enthousiast en de sfeer was top. Weersberichten waren niet zo goed, maar er werd volop meegedacht en geïmproviseerd. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden. Absoluut een aanrader voor een dagje uit of personeelsfeest!
Lees verder...
30-09-2022
Kim Tijm - Bedrijfsuitje Kwekerij Bakker uit Heerhugowaard - 20 personen

Geslaagde dag met familie jong en oud in het museum

Met de hele familie (jong en oud) naar het Oorlogsmuseum in Medemblik voor de experience tour. Opgehaald met legertrucks, dit was al een belevenis. Onderweg naar Medemblik stil gestaan bij oorlogsmonumenten. Op locatie in Medemblik een goed verzorgde lunch en hierna verschillende activiteiten. Als afsluiting een echt leger maal en weer terug naar huis met de trucks. We hebben genoten. Hartelijk bedankt voor de goede verzorging.
Lees verder...
05-04-2022
Ingrid Stapel 30-jarig huwelijk met dagprogramma - 31 personen

Prachtige dag gehad met bedrijfsuitje van 75 personen!

Geweldige dag gehad 19 Oktober 2022, bij het Oorlogsmuseum. Samen met de collega’s Taxi West Friesland en Taxi Tromp werden we bij de bedrijven opgehaald met legertrucks en gebracht naar het Oorlogsmuseum in Medemblik. Heerlijke lunch gehad en daarna de “Experience tour” in groepen gedaan. Hier krijg je d.m.v. opdrachten een hele andere kijk op de 2e wereld oorlog, die bij vele nog niet zo bekend was. Het mooie hiervan is dat het gedaan kan worden als teambuilding en iedereen mee moet doen. Vervolgens peddelwedstrijd en het hilarische improvisatiespel gedaan. Als afsluiting nog een heerlijk 3 gangen diner waarin de “blauwe hap” vanzelf sprekend niet mocht ontbreken. Lars en het hele team van het Oorlogsmuseum, dankzij jullie enthousiasme en inzet heeft iedereen een prachtige dag gehad. een aanrader voor iedereen, ga zo door!!! Groet Rob en Toos Kaijer / Taxi Kaijer
Lees verder...
27-10-2022
Rob Kaijer - Taxibedrijf Kaijer Wervershoof - 75 personen

Aanvraagformulier: Rondrit legertrucks