Meer dan een museum

Zaalverhuur

De Bevrijdingszaal is een prachtige ruimte waar je de jaren ’40 en Bevrijding écht beleefT! Een mooie ruimte om te vergaderen of presentaties/trainingen/cursussen te geven!


Algemene informatie:
– Huurprijs €100,- per uur           
– Surround-Sound Beleving
– Plaats voor 250 personen           
– Microfoon en headset
– Bioscoopscherm 500x280cm           
– Verwarming/koeling

Catering

In alle ruimtes is er de mogelijkheid om catering te verzorgen met uitzondering van de Bios-Theaterzaal. Klik hier om onze standaard cateringmogelijkheden te bekijken. Neem contact met ons op bij aanvullende vragen of wensen.

Klik hier voor een sfeerfilmpje

Rabobank huurt vergaderzaal: ''Een super locatie om het eens op een andere manier te doen!''

Vergaderen op kantoor kan altijd. Maar soms zoek je een locatie die wat meer bij de setting past of wat meer creativiteit oproept. Met de ledenraad van Rabobank zochten we een locatie in West-Friesland, om met 36 personen bij elkaar te komen, te vergaderen en te netwerken. Vanwege een donatie uit ons Coöperatiefonds aan het Oorlogsmuseum, was onze keuze snel gemaakt. Midden tussen legervoertuigen hadden we tafels en stoelen laten opstellen. Een super locatie om het eens op een andere manier te doen. Lars en zijn team waren enorm gastvrij. Vooraf hebben we een smakelijke xxx-hap gegeten met de hele groep, Inrichting was zoals gewenst, koffie en thee keurig geserveerd en Lars gaf zelfs een inspirerend openingsverhaal om onze leden welkom te heten. De inzet van de vrijwilligers bij dit museum was enorm servicegericht en geen enkele vraag was te veel. Naast een geslaagde vergadering hebben we onze leden direct kunnen laten kennismaken met een van de maatschappelijke projecten die wij ondersteunen.
Lees verder...
24-01-2023
Mariëlle – Ledenraadsvergadering Rabobank - 36 personen

Fijne zaal gehuurd voor Afscheidsfeest met 260 personen

Wij hebben in de ontvangstruimte van het museum een groot afscheidsfeest gevierd met de hele Maria-Bernadetteschool. Het was goed voor elkaar, communicatie verliep prettig en duidelijk en ze waren erg flexibel. Naast een heel mooi museum dus ook voor zakelijke evenementen echt een hele fijne plek.
Lees verder...
22-12-2022
Annemarie Kool - Bedrijfsuitje Maria-Bernadetteschool Medemblik - 260 personen

Aanvraagformulier: Zaalverhuur